ORION 2 осигурява постоянно въздушно наблюдение

ORION 2 е Привързана безпилотна летателна система

Цялата система, осигуряваща високоскоростен трансфер на данни, се помества само в два куфара

До началото на Интер Дрон Експо остават близо две седмици, но експертите от BALKANTEL вече са на стартовата площадка. Компанията – иноватор в сферите на критичната инфраструктура, отбраната и националната сигурност, е участник в пилотното издание на INTER DRONE EXPO. В първото издание на първото специализирано изложение за дронове и безпилотни машини на Балканите, BALKANTEL ще съсредоточи вниманието върху няколко апарата. Днес Ви представяме ORION 2 от Elistair.

Накратко – ORION 2 е Привързана безпилотна летателна система (T-UAS). „На клиентите предлагаме водещи в индустрията решения за привързани дронове за постоянно въздушно наблюдение и тактически комуникации“, споделят от BALKANTEL.

Предимствата

Запознавайки се с възможностите на ORION 2 в зала 2, щанд А2 на изложение INTER DRONE EXPO, със сигурност ще отчетем многобройните ѝ предимства. Сред тях са:

  • 24/7 непрекъснат полет със захранване директно от земята
  • Сигурен високоскоростен трансфер на данни. Невъзможност за хакване на комуникации и прехвърляне на данни чрез привързаното устройство
  • Лесно активиране на системата-  с натискане на бутон, автоматизирани функции и лесна интеграция
  • Безопасни, надеждни и доказани решения за привързване;; CE и IEC сертификат, батерия за безопасност в случай на загуба на захранване и приложение за наблюдение на състоянието.

И нека да допълним. Цялата система се помества само в два куфара – характеристика, която превръща ORION 2 в наистина желан от клиентите продукт.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]