COPTER.BG – домът на DJI Enterprise в България

Дронът DJI Mavic 3 EnterpriseThermal

Компанията дава предложения от последно поколение за всеки икономически отрасъл

COPTER.BG е задължителна спирка при търсенето на дронове, роботи, камери, смарт аксесоари и различни технологични джаджи. Сега екипът на COPTER.BG с гордост съобщава, че ще представи пълната си гама от най-иновативните, актуални и интересни индустриални продукти на DJI на първото специализирано дрон изложение на Балканите, INTER DRONE EXPO, в Интер Експо Център, зала 2, щанд B1, от 20 до 23 октомври.

COPTER.BG е официален дистрибутор и сервиз на индустриални дронове DJI Enterprise. Компанията работи в тясно сътрудничество с DJI Enterprise и предоставя на българския пазар пълната гама индустриални дронове и аксесоари на DJI. Индустриалните продукти, предлагани от COPTER.BG, са приложими в промишлеността, енергетиката, транспорта, обществената безопасност, селското стопанство и др. Оторизираният сервиз за продуктите на DJI гарантира мигновена реакция за диагностика, профилактика и ремонт с оригинални резервни части.

Съветите към клиента

Благодарение на индустриалните дронове, все повече хора могат да подобрят работните си процеси по иновативен и ефективен начин. Всяка такава машина има специфични характеристики и затова клиентът трябва дa ce зaпoзнae c фyнĸциите на вcяĸa мaшинa и дa пpeцeни ĸoйе мoдeлът, отгoвapящ нaй-дoбpe нa нyждитe му. „Ние от COPTER.BG предлагаме широка гама от продукти, които биха могли да задоволят нуждите на почти всяка индустрия и сектор“, споделят експертите.

Индустриалният DJI Matrice 300

COPTER.BG ще предложи различни продукти на изложение INTER DRONE EXPO. Сред  машините, които ще видим и на демонстрационни полети, е индустриалният дрон DJI Matrice 300. Изключително способната технология е взаимствана от модерните авиационни системи и комбинира интелигентност с високи производителност и надеждност. С до 55 минути полетно време, 6-посочно сканиране и позициониране, IP45 степен на защита и гореща смяна на батериите, на дрона могат да бъдат закачени до 3 камери едновременно.

Селекцията от камери за DJI Matrice 300 е много богата. Има опции като DJI Zenmuse L1 с Livox Lidar модул, IMU с висока точност и 1-инчов CMOS сензор на 3-осна стаблизация. В комбинация с DJI Terra, предоставя 3D данни в реално време през целия ден, ефективно улавя детайлите на сложни обекти и предоставя реконструкция на модели с висока точност. В DJI Zenmuse P1 е интегриран full-frame сензор със сменяеми обективи с фиксиран фокус към 3-осната стабилизация. Специално е създадена за фотограметрични полетни мисии.

Камерите DJI Zenmuse H20, H20N и H20T (H стои за „хибридност“) имат лазерен далекомер с до 1200 метра обхват, 20x хибридно оптично приближение, 640 x 512 двойна термална радиометрична камера с 2x-8x оптично приближение, IP44 ниво на защита, работна температура от -20°C до 50°C и др. „Всичко това гарантира оптимална надеждност и приложимост в иначе сложни за изпълнение задачи“, споделят от COPTER.BG.

Новата концепция

Изцяло новите индустриални дронове DJI Mavic 3 Enterprise и Mavic 3 Thermal предефинират индустриалните стандарти за малки комерсиални дронове с изключителната си компактност, 45 мин. полетно време, 4/3“ CMOS 20MP камера с механичен затвор и 56х хибридно увеличение и опционален RTK модул за прецизност на ниво „сантиметър“. Термовepcията на дрона с термокамера с резолюция 640×512 пиксела и еквивалентно фокусно разстояние 40 мм, е подходяща зa пoжapoгaceнe, тъpceнe и cпacявaнe, инcпeĸция и нoщни oпepaции.

„На щанда ни ще видите и DJI Matrice 30“, информират от COPTER.BG. Портативният мощен дрон е с интегрирани широкоъгълна и Zoom-камери, 640×512 термокамера с точност на измерване ±2°C и сензор за лазерен далекомер. Класическите индустриални предложения на DJI Phantom 4 RTK и DJI Mavic 2 Enterprise Advanced предоставят високо качество на работа на по-достъпна цена. За почитателите на високи скорости и екстремни полети ще бъде представен новият FPV дрон DJI Avata.

За целите на земеделието

За всеки с интерес от аграрни дронове, COPTER.BG ще предложи DJI Agras T10 и T30 – дронове. Машините издигат ефективността на пръскането до нови висоти и неслучайно носят титлата на лидери в интелигентното селско стопанство.

„Заповядайте при нас от COPTER.BG на щанд B1, зала 2 в Интер Експо Център, от 20 до 23 октомври и се запознайте с всички тези и още продукти, задайте своите въпроси, на които ще отговорим и ще ви информираме за всичко ново от света на индустриалните дронове, камери и софтуер“, приветстват ни от COPTER.BG.