Безпилотен самолет и квадрокоптер ни представя BALKANTEL

Запознайте се отблизо с функционалностите на PointZero и Rila Drone от 15 до 17 юни 

Остава точно една седмица до началото на INTER DRONE EXPO, а ние продължаваме да ви споделяме какво ще видите на щандовете на изложителите. BALKANTEL е една от компаниите, която ще представи своите иновационни продукти от 15 до 17 юни в Интер Експо Център.  

BALKANTEL е иноватор в сферите на критичната инфраструктура, отбраната и националната сигурност. Двата нови апарата, които ще открием на щанда ѝ са PointZero и Rila Drone. 

Купи билет

Платформа с фиксирани крила за полет на дълги разстояния  

PointZero е първият модел от фамилията Rila Drone LongLive. Семейството LongLive е безпилотно въздушно мащабируемо решение, което предлага дронове с фиксирани крила с размери, полезен товар и задвижващи системи, съобразени с избраната област на приложение. Апаратът е рентабилно унищожаващо решение за камикадзе приложения в отбраната. Може да достига и унищожава цели на разстояние от 150 км., когато е оборудван с бойна глава тип RPG-7. 

Благодарение на аеродинамичните си дизайн и структура, безпилотният самолет е енергийноефективен и може да достигне много голямо разстояние с минимална необходима мощност. Дронът се отличава със здравината си и е трудно забележим поради неотразяващата се плоска повърхност. В допълнение на това, са налични и различни опции за полезен товар и комуникации.

 RILA DRONE 

Разработен специално за асистиране на конвои, българският квадрокоптер е идеален за тактическо разузнаване и операции по търсене и спасяване. Дронът е подсилен и стандартно е снабден с 3-осен стабилизиран гимбал с камера с 10х оптично и 3х цифрово приближение. Може да бъде оборудван с комбиниран термален и електро-оптичен сензор. 

Ще имате възможност да се запознаете отблизо с функционалностите на PointZero и Rila Drone в зала 1, щанд B1.