Факти и цифри

ИНТЕР ДРОН ЕКСПО Е ПЪРВОТО ИЗЛОЖЕНИЕ НА БАЛКАНИТЕ, което дава възможност на професионална и широка публика да се запознае с възможностите на Drone & Anti Drone и безпилотни системи за различни приложения. Изложението е платформа за свързване на заинтересованите страни в тази специфична сфера и контактна точка за работа в мрежа за професионалистите в сектора.

Интер Дрон Експо предоставя идеална среда за нов пазар, какъвто е този на дронове и безпилотни системи, като потребителите на тези технологии имат възможност да направят директен контакт с производителите на дронове и доставчици на различни услуги и компоненти.

В периода 20-23 октомври Интер Експо Център и Консорциум Международно Дрон Изложение ще представят първото ИНТЕР ДРОН ЕКСПО.

Интер Експо Център, организатор на 22 специализирани изложения годишно, с представени 3140 компании и над 5600 бранда.

Консорциум Международно Дрон Изложение с безпорен опит в организирането и провеждането на редица събития и състезания с безпилотни летателни апарати и радио управляеми модели от различни типове и класове на територията на страната.

Всеки участник има възможност да се представи на собствен или колективен щанд. Размерите на щанда са в зависимост от представяните експонати.
В рамките на четири дни ще се представят:
> Производители, доставчици и вносители на дронове и безпилотни системи
> Специализирано оборудване свързано с отбрана и сигурност, както и индустриално и хоби направление в сектора на дастанционно управляемите системи
> Доставчици на компоненти, двигатели, сензори и др.
> Компании за софтуер за дронове и безпилотни системи
> Обслужващи компании и компании предлагащи услуги базирани на използване на технологията
> Доставчици на GPS и геопространствени решения
> Институти, разработващи дронове